بهترین فایلهای دانلودی

انواع فایلهای دانلودی و نرم افزارها را در وب سایت ما دریافت کنید

بهترین فایلهای دانلودی

انواع فایلهای دانلودی و نرم افزارها را در وب سایت ما دریافت کنید

تحقیق در مورد بررسی اثر زانتان و کاراگینان بر خواص حلالیت ایزوله پروتئین سویا 16 ص (word)


لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 16 بررسی اثر زانتان و کاراگینان بر خواص حلالیت ایزوله پروتئین سویا لیدا جهانیان، سید علی مرتضوی، محسن برکتین و زهره حمیدی اصفهانی چکیده محدودیت هایی در استفاده از پروتئین سویا مانند حلالیت کم و طعم نامطلوب آن وجود دارد. در این پژوهش سعی گردید که خواص عملکردی پروتئین سویا توسط دو صمغ زانتان و کاراگینان بهبود یابد. زانتان در چهار سطح 0، 04/0، 09/0 و 13/0 درصد و کاراجینان در سطوح 0، 03/0، 07/0 و 09/0 ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.